Tradicionalni svinjski paprikaš pripremljen na mađarski način, s komadićima sočne svinjetine, pirjanom mrkvom, paprikom i lukom u bogatom, lagano pikantnom umaku. Jelo je aromatično i zasitno, a poslužuje se uz kuhanu tjesteninu koja savršeno upija sve okuse umaka.
Pohana piletina u panko mrvicama savršeno je hrskava izvana, a ostaje sočna iznutra zahvaljujući pažljivoj pripremi. Poslužena s pečenim lađicama od krumpira i domaćim tartar umakom, ovo jelo predstavlja neodoljivu kombinaciju tekstura i okusa. Panko mrvice daju dodatnu hrskavost i laganiju strukturu u odnosu na klasične krušne mrvice. Ukusan i privlačan obrok koji vole sve generacije.
Varivo od graha s kobasicom prava je kombinacija tradicionalnog okusa i bogate teksture. Grah, kuhan do savršenstva, u spoju s sočnom i začinjenom kobasicom donosi puninu okusa. Idealno za ljubitelje domaćih i zasitnih jela, ovo varivo pruža toplinu i užitak u svakom zalogaju.