Pržene lignje, savršeno izbalansirane između hrskavosti i sočnosti, predstavljaju vrhunac jednostavne, ali nezaboravne morske kuhinje. Poslužene uz pečene krumpirove lađice koje upijaju arome začina i maslinovog ulja, ovo jelo dobiva dodatnu dimenziju uz lagani tartar umak. Kombinacija tekstura i okusa čini ga elegantnim, ali pristupačnim izborom za svaki stol.
Tradicionalno pripremljen bakalar kuhan do savršene mekoće u laganoj, aromatičnoj juhi. Bogat okus ribe i povrća čini ovo jelo laganim, ali hranjivim izborom, idealnim kao toplo predjelo ili jednostavan obrok
Nježno kuhana hobotnica narezana na komade, začinjena maslinovim uljem, limunom i svježim začinskim biljem. Osvježavajuća i lagana salata punog mediteranskog okusa, savršena kao predjelo ili lagani obrok.
Bečki odrezak od svinjskog karea s pire krumpirom klasično je jelo koje spaja hrskavi panirano meso s dodatkom ukusnog krumpira. Jednostavno, ukusno i zasitno – savršeno za svakodnevni obrok. Poslužuje se toplo, kao kompletan i uravnotežen obrok.